Tisztelt Pályázók!

A Rendelet betartása kötelező!!!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Magyar Közlöny 2020. évi 40. számában megjelent az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4.§ d) rendeletben foglaltak szerint zárt helyen 100 főnél több személy, nem zárt helyen pedig 500 főnél több személy részvételével rendezvény tartása TILOS, azzal, hogy e korlátozás érvényesítése a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a felelőssége.

Amennyiben úgy döntenek, hogy elhalasztják a rendezvényt, úgy a tervezett rendezvények időpontja módosítható, melyre változás bejelentést kell benyújtani.
A megvalósítási időszak legfeljebb annyival módosítható, amennyi ideig a Rendelet hatályban van.
Valamint ha úgy ítélik meg, hogy a tervezett rendezvény nem fog megvalósulni – pl. egy adott eseményhez kötött, ami évente egyszer kerül megrendezésre -, akkor vizsgálják felül a projekt megvalósításának lehetőségét, és amennyiben indokolt, úgy éljenek a lemondás lehetőségével. Ebben az esetben a projekt egyéb elemeinek megvalósítását (pl. eszközvásárlás) se kezdjék meg.

Az érintett pályázók kérjük, vegyék fel minden esetben a HACS munkatársaival a kapcsolatot elektronikus vagy telefonos formában!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.