Tisztelt Egyesületi Tagok!
Tisztelt Érdeklődők!

A 2020. novemberében tervezett Fórumokat a kialakult járványhelyzet miatt nem tudtuk megtartani, azonban online formában megtartásra kerülnek az alábbiak szerint.

2020. decemberében a Csele-Borza Völgye Egyesülete Felkészítő Szakmai Fórumokat tart online meeting keretében.

A Fórumok az alábbi időpontokban kerülnek megtartásra:

2020. december 2. szerda       13:00

2020. december 3. csütörtök    9:00

2020. december 4. péntek       10:00

Az online meetingen való részvételhez szükséges a Zoom program letöltése a saját (mikrofonnal és webkamerával rendelkező) számítógépükre vagy okos készülékükre!

A meetingen való részvétel úgy tud megvalósulni, hogy a fórum időpontja előtt fél órával e-mailen megküldjük Önöknek az online meeting linkjét, erre kattintva tudnak részt venni az online tanácskozáson.

Kérjük Önöket, előzetesen telepítsék fel a programot gépeikre vagy készülékeikre!

A Zoom programot az alábbi helyekről tudják letölteni: https://zoom.us/support/download illetve https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Zoom applikációt is használhatnak, az alábbi linkekről letölthető a megfelelő alkalmazás:

Android, Google Play Áruház: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings illetve iOS, AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

A közvetlen linkekre kattintás után a gép megkezdi a ZoomInstaller.exe program letöltését, melyet a felugró ablakban a Futtatás gombra kattintással kell jóváhagyni. Engedélyezze a Windows számára, hogy a Zoom program elvégezze a telepítést.

Ha a telepítés megtörtént, megjelenik a Zoom belépési ablaka, kérjük, hozzon létre egy regisztrációt!

A Felkészítő Szakmai Fórum megtartására a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és az Egyesület között létrejött Együttműködési Megállapodás 4. sz. mellékletének –  Működési Kézikönyvének 4. pontja alapján kerül sor.

Kérjük tisztelt Polgármester Urakat és Polgármester Asszonyokat, hogy a meghívókat a helyben szokásos módon tegyék közzé, hogy minden érintett, illetve helyi pályázó értesüljön a rendezvényekről. Segítségüket ezúton is köszönjük.

Várunk minden érdeklődőt!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.